Workshop: Creeaza si Livreaza

Workshop-uri Profesionale

07 Decembrie  21 @ 17:00 - 21:00

299 lei/Investitie - ... lei

Creeaza si Livreaza Workshop-uri Profesionale

Traim intr-o perioada dinamica, atat de dinamica incat chiar si cei care sunt cu adevarat profesionisti isi gasesc cu greu un loc pe piata de servicii actuala.

Daca participi beneficiezi de:

  • Tehnici si stiluri de predare specifice unui workshop;
  • Vei invata care este structura unui wokshop si care sunt caile de promovare;
  • Vei avea o structura, bine definita, pentru propriul workshop.

Ce pierzi daca nu participi:

  • Asistenta pentru propriul tau workshop;
  • O retea de networking (tribul tau de sustinere);
  • O posibilitate de colaborare directa (sustinerea propriului workshop sub egida Alege Dezvoltarea Personala).

Cateva cuvinte despre acest workshop:

Din toate experientele: facultati, firme de training, module psihopedagogice, evenimente mai mici (cu speakeri nationali) sau mai mari (cu speakeri internationali) si mai ales din experientele personale am putut sa sintetizez doar informatiile chee care pot sa il ajute pe cel care doreste sa aiba propriul workshop. Vino sa te convingi singur daca esti facut sau nu pentru aceasta vocatie!

 

Regulile dupa care, societatea de acum, isi declara valorile si limitarile sunt, nu doar diferite de ceea ce aveam in trecut, dar sunt si intr-o schimbare permanenta.
Probabil ai facut specializari de mii de euro, sau ai o experienta personala unica care iti permite sa livrezi ceea ce poti tu mai bine. Totusi, s-ar  putea sa ''concurezi'' cu cei care ''colectioneaza diplome'' si au deschidere directa la ''clienti precalificati''.
Si atunci, cum poate sa fie aceasta ''competitie'' una corecta, cand ei nu trebuie sa isi faca nici macar reclama?
Afla raspunsul in cadrul workshop-ului: Creeaza si Livreaza Workshop-uri Profesionale!

Detalii despre workshop-ul: Creeaza si Livreaza Workshop-uri Profesionale

Incepere:
07 Decembrie 2021 ( )
Program:
17:00 - 21:00
Preţ:
... lei

Loc de întâlnire:
Bucuresti: Se anunta dupa rezervarea locului
Organizator:
Andy Kafman
Telefon: 078.441.9.441

Email: workshop@alegedezvoltareapersonala.ro

Sit web:alegedezvoltareapersonala.ro

Agenda: Cum sa ''asculti'' nevoile pietei si sa vezi oportunitatile; Pasii de concepere ai unui program/workshop; Conditii ''obligatorii'' inaintea lansarii unui program/workshop; Canale de comunicare/promovare; Marketing-ul unui program/workshop; Cele 3 nivele de livrare a ofertei; Managementul cursului; Etapele de pregatire a credibilitatii si de parteneriat cu viitorul client; Utilizarea microtehnicilor in sublinierea conceptelor cu care pleaca clientii; Trasee principale de intarire a branului personal;

Am putea sa prezentam o lista foarte mare cu beneficii, dar daca am face asta ne-am indeparta de ceea ce ne-am propus. De aceea, analizeaza aceasta oferta si daca esti sigur ca stii ceea ce vrei, te asteptam cu drag si cu inima deschisa!

Criterii de participare: sa ai, sau sa iti doresti sa sustii, workshop-uri in viitorul apropiat, sa ai inima si gandul deschise spre cunoastere (noi stim ca esti profesionist), sa accepti, doar daca vrei, consultanta noastra inainte de a sustine viitorul tau workshop, sa primesti, cateva sugestii - doar daca vrei, dupa ce ai primul workshop, sa iei in calcul, posibilitatea de a participa la sesiuni de schimb de experiente cu cei care finalizeaza acelasi program de pregatire ca si tine.

Gazda evenimentuluiAndy KAFMAN

Workshop: Creeaza si Livreaza

Workshop-uri Profesionale

07 Decembrie  2021 @ 17:00 - 21:00

299 lei/Investitie - ... lei