Mentorat - Opțional - pentru 1 an

mentorat psihologie

Limitat

Inscrie-te la un modul de practica psihologica (se elibereaza adeverinta) si beneficiezi, timp de 1 an, de un program de MENTORAT unic.

Aceasta oportunitate se adreseaza studentilor la psihologie care doresc ca dupa absolvirea facultatii sa lucreze in domeniul studiilor absolvite.
Tu stii ce vei face dupa ce termini facultatea?

Sustinem:

Persoanele care isi doresc sa lucreze ca viitori psihoterapeuti.
Unul din mentorii mei spunea: "Daca vrei sa ajungi profesor, atunci stai pe langa un profesor. Daca vrei sa lucrezi intr-un spital, atunci lucreaza la acel spital. Dar daca vrei sa mergi pe cont propriu, atunci invata de la un psihoterapeut care face asta."
Indiferent de ce vei alege, sa stii ca ai luat decizia corecta.

mentorat
mentorrat practica psihologica

CALITATEA

Este necesar un reper pentru viitoarea cariera, de aceea programele de practica psihologica sunt atat de importante. Afla cu ce te vei confrunta, cum sa iti alegi sectorul de piata, cum sa remodelezi serviciile si programele pe care le vei oferii si multe altele intr-un program UNIC de MENTORAT.

Nu uita, in Romania sunt peste 38.100 de psihologi cu drept de libera practica si numarul lor este in continua crestere.

Cu ce pleci de la Mentorat:

  • Indrumari si raspunsuri;
  • Siguranta;
  • Experiente unice ce te vor ajuta in mod direct pentru viitoarea cariera.

Ce pierzi daca nu participi:

  • O comunitate de profesionisti;
  • Posibilitatea de colaborare;
  • Posibilitate de incadrare ca editor revista.

Cum a aparut:

Dupa euforia acumularii de cunostiinte si diversitatea curentelor terapeutice ce pot fi folosite, apare realitatea din cabinet. Stim ca in sesiunile de dezvoltare personala lucrezi cu tine, in supervizare iti slefuiesti abilitatiile terapeutice iar in cabinet lucrezi cu cei ce au nevoie de "indrumare", si totusi parca lipseste ceva. MENTORATUL este acel "ceva".

IMPREUNA SUNTEM O ECHIPA

Invata ce este un parteneriat de lunga durata si alege ceea ce ti se potriveste. Pentru ca ai ales sa ne fi alaturi pentru doua sesiuni de practica acum este randul nostru sa te sprijinim in demersul tau de a ajunge un psihoterapeut profesionist.

mentorat-psihoterapie